Продукти

Търсене

Facebook Like Box

Търсени думи

Как да използваме върху косата

Аргановото масло в грижата за косата

или Как да използваме натуралното Арганово масло за Здрава & Красива коса:bioargan_za_kosa_157177.jpg

kapka_arganoil_4659.jpg За подхранване на косата и скалпа - направите си подхранваща маска за косата като втриете натуралното био арганово масло "БиоАрган " в скалпа (подхранва и заздравява фолекулата на косъма) и в косата по нейната дължина (за заздравяване, против накъсване, сплитане, цъфтеж и за укротяване на хвърчаща коса). Затоплете кърпа (с ютия или върху радиатор) и увийте косата си, за да подсилите проникването на маслото).

Насладете се на натуралния аромат на ядки. Това ще Ви помогне да почувствате естествената сила на природните съставки.

След 15-20минути измийте косата си. С тази маска при много суха и изтощена коса може да останете дори до сутринта.

kapka_arganoil_4659.jpgКато стилизиращ продукт за коса - сложете няколко капки в дланта си и нанесете върху измитата коса - косата става по-податлива и лесна за оформяне.

kapka_arganoil_4659.jpgПротив цъфтящи връхчета - за да предотвратите появата им просто масажирайте с няколко капки, затоплено в дланите, чисто натурално арганово масло връхчетата на косата.

kapka_arganoil_4659.jpgЗа гладка, подхранена и с блясък коса - след измиване (преди изсушаване) масажирайте няколко капки арганово масло в косата по нейната дължина. Така тя се разресва по-лесно, а къдренето и статичното електричество изчезват.

kapka_arganoil_4659.jpgОсвен като натурален продукт за директна употреба може да да добавяте по 1 с. л. арганово масло към шампоана или маската си. Така косата Ви ще стане по-жизнена и бляскава. 

Освен това аргановото масло е подходящо за всички видове кожа и коса и може да се използва ежедневно.

И само да напомним - за прекрасни резултати и за да се възползвате оптимално от силата на химичния му състав използвайте аргановото масло в неговата 100% чиста натурална форма.

bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!

Всички цени в сайта са с включено ДДС