Продукти

Търсене

Facebook Like Box

Търсени думи

За нашите Продукти

Ние сме Директен вносител

Ние предлагаме на Дребно и на Едро 100% Натурално & Био Арганово "БИОАРГАН" масло с отлично качество

 bioargan_50ml_5290.jpg Арганово масло "БиоАрган", чисто 100% Натурално Био, Опаковка - стъклена бутилка със спрей, В красива опаковка с флаер и допълнитлно картонче с информация; 50мл., Цена на дребно - 29.50лв.

 

 

bioargan_55ml_2990.jpgАрганово масло "БиоАрган", чисто 100% Натурално Био, Опаковка - стъклена бутилка със спрей, В красива опаковка с флаер и допълнитлно картонче с информация; 55мл., Цена на дребно -29лв.

 

 

bioargan_100ml_3890.jpgАрганово масло "БиоАрган", чисто 100% Натурално Био, Опаковка - стъклена бутилка със спрей, В красива опаковка с флаер и допълнитлно картонче с информация; 100 мл., Цена на дребно - 39.50лв.

 

 

bioargan_250_3490.jpgАрганово масло "БиоАрган", чисто 100% Натурално Био, Опаковка - стъклена бутилка със спрей, В красива опаковка с флаер и допълнитлно картонче с информация; 250 мл., Цена на дребно - 55лв.

 

 

bioargan_250_3490.jpgАрганово масло "БиоАрган", чисто 100% Натурално Био, Опаковка - стъклена бутилка със спрей, В красива опаковка с флаер и допълнитлно картонче с информация; 1000 мл., Цена на дребно - 200лв.

 

 

 

Метод на добиване: Студено пресоване (първа ръка)

Пресоване на ядките: Плодовете на аргановото дърво се пресоват без да се пекат

Произход: Агадир, Мароко

Бот.име:Argania spinosa

Качество: 100% чисто и натурално, върджин, първа студена пресовка, без никаква химическа намеса, за козметични нужди

Био: С Био сертификат от IMC

Трайност: 1 година

Цвят: От светло жълт към жълт

Усещане и мирис:  Сладникаво, приятно, характерно - на ядка

Съхранение: Да се съхранява на сухо място, далеч от слънце и силна светлина

Ние сме директен вносител на натурално биоFact-Sheet-argan_analysis)300482.jpg Арганово масло, произведено от една от най-бързо развиващите се марокански компании за добив на арганово масло в областта Агадир, чието мото е "Само най-доброто качество на достъпни цени". Целият процес на добиване на аргановото масло е ръчен и следва вековната радиция на берберите.

За нашето арганово масло "БиоАрган"

Само чистото 100% натурално арганово масло съдържа пълния спектър от подхранващи съставки, витамин Е и ненаситени мастни киселини, от които кожата и косата ни се нуждаят.

Нашето арганово масло е:

kapka_arganoil_4659.jpgБиоАрган - с БИО сертификат (това гарантира съобразяване на целия процес на добиване  - от брането на ядките до съхраняването и наливането на маслото, с изискванията за органична чиста продукция. Сертифициращ орган IMC.)

kapka_arganoil_4659.jpgБиоАрган - 100% Чисто и Натурално био арганово масло;

kapka_arganoil_4659.jpgБиоАрган - "Универсален" продукт за красота - за Лице, Коса, Тяло, Нокти, Проблемна кожа

 kapka_arganoil_4659.jpgБиоАрган - добива се чрез студено пресоване (първа ръка);

kapka_arganoil_4659.jpgБиоАрган - добива се без никаква химическа намеса;

kapka_arganoil_4659.jpgБиоАрган - добива се по ръчно според вековната традиция за добиването на арганово масло;

kapka_arganoil_4659.jpgБиоАрган - добива се от най-качествените арганови ядки;

kapka_arganoil_4659.jpgБиоАрган - богато на антиоксиданти и ценни вещества;

kapka_arganoil_4659.jpgБиоАрган - натуралното арганово масло има лек, характерен аромат на ядки. Не се добавят изкуствени аромати, за да се запази натуралния му характер.

kapka_arganoil_4659.jpgБиоАрган - нашето арганово масло е в няколко вида стъклени шишета  с различен грамаж. С красиви етикети.

kapka_arganoil_4659.jpgБиоАрган - Чистото арганово олио е известно като "течното злато". То се добива от ядката на аргановото дърво, което расте само в Мароко.

kapka_arganoil_4659.jpgБиоАрган - Всяка капка от аргановото олио се приема за чудодеен еликсир за косата и кожата;

kapka_arganoil_4659.jpgБиоАрган -Аргановото олио е и най-известният и изнасян марокански продукт.

kapka_arganoil_4659.jpgБиоАрган - Свойствата на аргана са добре познати на местните бербери от векове. За нас го откриват научни изследвания, отпреди 15-тина години, опитващи се да обяснят качествата на маслото чрез химичния му състав.

kapka_arganoil_4659.jpgБиоАрган - Оттогава аргановото олио става ценен и предпочитан продукт за красотата на всички, които ценят мощта на природата.

bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!


БиоАрган - Състав, Действие & Ползиbioargan_label_250ml.png

 

Oсновните ползи от употребата на натуралното био арганово масло "БиоАрган" в грижата за кожата са:

 • kapka_arganoil_4659.jpgСтяга и омекотява кожата - Възстановява еластичността и гъвкавостта на кожата
 • kapka_arganoil_4659.jpgАнтиоксидант, силен anti-aging ефект - Неутрализира свободните радикали и се бори със стареенето на кожата.
 • kapka_arganoil_4659.jpgПодхранващ и лечебен ефект - Силен ефект при напукана кожа, изгаряния, белези от акне и варицела.
 • kapka_arganoil_4659.jpgЗащитна функция -  Ограничава влиянието на вредните външни влияния (слънце, вятър, студ и др.)

 

БиоАрган, както и всяко 100% натурално арганово масло, е особено добър за:

 • суха и дехидратирана Кожа
 • зряла Кожа без тонус
 • повяхнала Кожа
 • Рани, Изгаряния
 • белези от Акне и Варицела
 • безжизнена Коса
 • изтощена Коса
 • чупливи Нокти
 • Екзема, Псориазис, Акне, Варицела

 

Състав на мастните киселини

·         Есенциални мастни киселини, полиненаситени (PUFA или EGM) или Витамин Е, линолова киселина (омега 6) (36.35%)

·         Мононенаситени мастни киселини (MUFA) олеинова киселина (44.04%)

·         Наситени мастни киселини (SFA) палмитинова киселина (11.61%), стеаринова киселина (5.64%)

Въздействие на ненаситените мастни киселини върху кожата: Подхранване, Защита, Успокояване, Омекотяване, Регенерация, Запазва свежестта и еластичността, Аnti-aging ефект.

 

Други активни съставки и тяхното действие:

·            Токофероли (Витамин Е) - натурални антиоксиданти

·            Фенолни съединения (ferulic acid, vanillic и syringic) - антиоксиданти; отговорни за антихолестеролното действие на аргановото масло

·            Тритерпин алкохоли (beta-amyrin, butyrospermol, tirucallol) - предпазва кожата, действа и противогъбично, антивирусно, противовъзпалително

·            Стероли (spinasterol и schottenol) - подобрява бариерните функции на кожата, микроциркулацията, забавя процесите на стареене, действа противовъзпалително, предпазва кожата от вредните UV-лъчи.

·            Каротеноиди и ксантофили - антиоксиданти,  предпазват от вредните слънчеви лъчи      

·            Триглицериди (triacylglycerides) - омекотяват и успокояват, помагат за възстановяването на липидния баланс на кожата.

 

Обобщена информация:

От векове берберите, живеещи в югозападните части на Мароко познават добре качествата на аргановото масло - козметични, лечебни за кожата, кулинарни и здравословни.То е подходящо за външна (козметично масло) и за вътрешна употреба (кулинарно масло). Разликата е, че при кулинарното масло ядките са леко запечени.

Плодът на аргановото дърво е с големината на орех. Обвивката му е много твърда, а под нея се крие ядро, което съдържа от една до три ядки. Аргановото масло се извлича именно от тези ядки, наречени arganons.

Арганоните защитават и са изключително ценни за сърдечно-съдовата система. Аргановото масло съдържа повече от 75% ненаситени мастни киселини, което обяснява силното тонизиращо и регенеративно на кожата. То е богато и на витамин Е, стероли и фенолни съединения. Аргановото масло има и антиоксидантни свойства, важни в борбата срещу преждевременно стареене и отпускане на кожата. Ценното масло е подходящо за всички кожи, като действа изключително добре на сухата, дехидратирана и повяхнала кожа.

kapka_arganoil_4659.jpgЗа поръчки (на Едро и Дребно) и въпроси - Ще се радваме да се свържете се с нас на тел. 0888 778990, тел.0894 744799, email:bioargan.bg@abv.bg, www.bioargan.bg

 

Ние разполагаме с всички необходими химически анализи, изследвания и био сертификати, показващи, че нашето арганово масло е с изключително високо качество, въпреки по-ниската си цена.

logo_ab.giflogo_organic_farming_fr.jpglogo-bio-2010p.jpgindex_usda organic.jpg

 

 bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!

 

Всички цени в сайта са с включено ДДС