Продукти

Търсене

Facebook Like Box

Търсени думи

Любопитно!!

Любопитно!!arganovo_maslo_bioargan.bg_157114.jpg

Учените са установили, че съвременните продукти за грижа за кожата съдържат повече от 10 000 елемента, които са продукти на химическата индустрия. А всеки възрастен американец (при нас, европейците положението е сходно) ежедневно има контакт средно с над 200 опасни химикали, посредством употребата на балсам за устни, парфюми, кремове, шампоани, слънцезащитни продукти и т.н.

Всички те се абсорбират от кожата (която все пак е най-големият човешки орган) и проникват в организма, точно както биха проникнали в тялото ни ако бяха... изядени. Затова

За здраве и естествена красота живейте Натурално!

Използването на натурално  Арганово масло е истинско удоволствие. То е леко и ефирно, в сравнение с другите масла за кожа. Абсорбира се бързо и не е мазно. То не запушва порите, а напротив - действа благотворно при акне, преборва недостатъците и проблемите на кожата. 

И най-важното - напълно променя уморената, суха, състарена кожа, като й придава изискан и сияещ вид, със значително по-малко бръчки.

Преди петнайсетина години едно от най-редките и ценни масла, което се извлича от ядките на Аргановото масло, получи признание по целия свят. То беше обявено от мнозина за новия феномен в света на продуктите за здраве и красота.

И всички полезни качества на аргановото масло се обясняват чрез химическия му анализ - то е богато на ненаситени мастни киселини(Омега-6 и Омега-3 киселини), антиоксиданти, полифеноли, противосъстаряващи витамини F и Е (съдържание  на 200% повече от количеството на вит.Е в зехтина). Резултатите от научните изследвания и безспорния му ефект за красотата и здравето го превръщат във високо ценен "Универсален" продукт.

Удобство и лукс е, че можете да използвате аргана ежедневно в грижата за лице вместо: Крем/ Серум за лице, Околоочен крем, Маска за лицеБалсам/ Маска за устниЛечебен крем за акне, Екзема, Псориазис, Варицела, Рани, Белези (от операции и др.)

Освен това аргановото масло е подходящо за всички видове кожа, и практически няма противопоказания за ежедневната му употреба.

Така ежедневно ще се убеждавате в чудотворното действие на аргана - подхранващ, възстановяващ в дълбочина, омекотяващ, anti-aging ефект.

И всичко това без химическа намеса, без добавки, само - 100% натурална сила.  

 bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!

Всички цени в сайта са с включено ДДС