Продукти

Търсене

Facebook Like Box

Търсени думи

Грижа за кожата на лицето с БиоАрган

Ежедневна грижа за кожата на лицето с БиоАрганgrija_lice_bioargan_176140.jpg

Ежедневната грижа за кожата е от съществено значение за здрава и блестяща кожа. Основните ежедневни "процедури" за поддържането и съхраняването на прекрасна кожа са:

kapka_arganoil_4659.jpgПочистване - почистването на лицето, шията и деколтето (сутрин и вечер) отстранява замърсяванията и излишната мазнина. Това подпомага и ежедневния процес на обновяването на клетките - важен фактор в борбата срещу остаряването на кожата.

kapka_arganoil_4659.jpgЕксфолиране - За здрава и красива кожа не забравяйте - чрез ексфолиацията се премахва горния мъртъв слой кожа и така се подпомага процеса на клетъчното делене. За ексфолиация с арганово масло:

1. За по-нежна ексфолиация - на памучен тампон капнете по няколко капки масло и вода. Обтрийте лицето с нежни масажни движения, след което изплакнете с вода и подсушете с мека кърпа.

2. Направете сами Скраб за кожата си - смесете в равни части сурова тръстикова захар, мед и арганово масло. Втрийте в кожата на лицето или тялото и масажирайте, докато сместа се разтвори напълно. Накрая изплакнете с хладка вода и подсушете. Прочети повече

Beauty специалистите препоръчват кожата да се ексфолира поне веднъж седмично.

kapka_arganoil_4659.jpgХидратиране - Използвайте чисто натурално Арганово масло за хидратиране на кожата преди лягане.grija_lice_157114.jpg

Дори ако кожата ви е мазна естествено и досега сте избягвали да използвате натурални масла върху кожата си, за да избегнете някои неприятни последици като запушени пори, акне и др., то тогава сте пропуснали да се убедите в ползите му.

Всъщност кожата ни се нуждае от натурално масло и именно затова тя ... го произвежда по естествен път.

А тайната на употребата на маслото върху кожата е една - да се избере "правилното".

За Мъжете

kapka_arganoil_4659.jpgБръсненеarganoil_bioargan.bg_157114.jpg

Нанесете малко арганово масло върху чистата кожа. Избръснете се, изплакнете добре с хладка вода и подсушете.Накрая втрийте малко масло върху обръснатата кожа. Оставете да изсъхне на въздух.

В ежедневната натурална грижа за мъжката кожа аргановото масло  действа прекрасно. Научните изследвания са доказали, че при ежедневна употреба аргановото масло видимо намалява признаците на стареене, като фини бръчки, неравномерен цвят на кожата и повехналост. Освен това маслото помага за облекчаване на кожни заболявания като акне, екзема, псориазис, и дори намалява белезите.

 bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!

 


 

Всички цени в сайта са с включено ДДС