Продукти

Търсене

Facebook Like Box

Търсени думи

Новият Феномен

Феномен в света на продуктите за Здраве & Красотаspa4_148114.jpg

Преди петнайсетина години едно от най-редките и ценни масла, което се извлича от ядките на Аргановото масло, получи признание по целия свят. То беше обявено от мнозина за новия феномен в света на продуктите за здраве и красота.

И всички полезни качества на аргановото масло се обясняват чрез химическия му анализ - то е богато на ненаситени мастни киселини(Омега-6 и Омега-3 киселини), антиоксиданти, полифеноли, противосъстаряващи витамини F и Е (съдържание  на 200% повече от количеството на вит.Е в зехтина). Резултатите от научните изследвания и безспорния му ефект за красотата и здравето го превръщат във високо ценен продукт.

 

Аргановото масло е рядко, ценно и със силно действиspa2_148114.jpgе

 

То е познато вече повече от три хилядолетия при борбата с редица кожни проблеми. Аргановото масло се използва  от мароканските жени за красива и млада кожа, за жизнена и здрава коса, за заздравени нокти и за лечение на акне, екзема, варицела, псориазис, стрии, белези

 

За производството на 1 литър арганово масло е необходим около 48 часа ръчен труд, а на аргановото дърво "отнема" един пълен сезон, за да изхрани ядките, необходими за около 1 литър от ценната течност.

 

bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!

 


 

Всички цени в сайта са с включено ДДС