Продукти

Търсене

Facebook Like Box

Търсени думи

Кои сме ние?

Кои сме ние ?bioargan_kare_200201.jpg

 

Ние сме директен вносител от Мароко на 100% натурално Био арганово масло с високо качество.

Ние сме млад, амбициозен екип, който вярва в силата и необходимостта от Натуралното. Ние вярваме, че все повече хора ще се обръщат към здравословен и природосъобразен начин на живот и мислене. Да живеем натурално означава не просто да използваме чисти натурални продукти, а да мислим "натурално". 

Нашата фирма "Биохерба Р" ЕООД се занимава с производство, внос и търговия на билкови, здравословни и натурални продукти за козметични и хранителни цели. От 2012г. "Биохерба Р"ЕООД внася и дистрибутира чистото 100% натурално био Арганово масло с високо качество и добра цена "БиоАрган".

Когато за първи път пробвахме натурално био Арганово масло, ние просто се влюбихме в ефекта на "течното злато" върху косата и кожата ни. Тогава открихме фирма в Мароко, която произвежда арганово масло с прекрасно качество и съобразно всички изисквания за натурална, био и fair-trade продукция. Внесохме техни продукти, харесаха ни много и сега сме директен вносител на аргановото масло.

Ние предлагаме на Едро и на Дребно 100% чисто натурално & био арганово масло "БиоАрган"с отлично качество и на наистина добри цени.

Всички наши продукти и повече за нас може да научите на www.bg.bio-herba.com

bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!


Партньорство с нас!

Ние сме готови да работим с всички, които вярват в силата на чистото 100% Натурално Био арганово масло. Свържете се с нас и ние с удоволствие ще Ви изпратим оферта с цените на Едро и на Дребно на аргановото масло "БиоАрган".

 kapka_arganoil_4659.jpgАко Вие работите или сте собственици на Фризьорски салон, Студио за красота, Студио за масажи, Магазин за Био/ Здравословни/ Натурални продукти ще се радваме да се свържете с нас, за да получите специалната ни оферта, съобразена с нуждите на Вашия бизнес. Освен нашите продукти ние ще ви подарим и красиви брошури с полезна информация и съвети, свързани с аргана.

 kapka_arganoil_4659.jpgА ако станете наши Дистрибутори за Вашия град ние ще Ви предложим наистина специални условия за работа.

 bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!

 

Всички цени в сайта са с включено ДДС