Продукти

Търсене

Facebook Like Box

Търсени думи

Живей Натурално!

Живей  Натурално!naturalno_153150.jpg

Научете се да се доверявате на Чистата храна и Натуралната козметика. "Използвайте" живата енергия на на изцяло натуралните продукти за красота, храна, почистване. 

Учените са констатирали, че съвременните продукти за грижа за кожата съдържат повече от 10 000 елемента, които са продукти на химическата индустрия.

Освен това всеки възрастен американец (при нас, европейците положението е сходно) ежедневно има контакт средно с над 200 опасни химикали, посредством употребата на балсам за устни, парфюми, шампоани, слънцезащитни продукти и т.н.

Всички те се абсорбират от нашата кожа (която не бива да забравяме, че е най-големият човешки орган) и проникват в човешкия организъм, точно както биха проникнали в тялото ни ако бяха... изядени. Затова нашият съвет е

За здраве и естествена красота живей Натурално!

Именно така ще избегнете всички странични ефекти и натрупвания на химически, токсични, канцерогенни, продукти на нефтената индустрия и други вредни за тялото ни примеси, характерни за продуктите, които не са с естествен произход. Бъдете близо до Природата и ще се усетите витализирани и заредени с натурална енергия от Природата. Така ще възвърнете натуралната си свежест, енергия, здраве и красота.

А за да се насладите на пълната сила на аргана върху красотата и здравето си използвайте 100% натурално, студено пресовано, Био арганово масло без добавки, аромати и химически добавки в процеса на добиването му.

 bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!

  • Арганово масло за Здраве & Красота
Всички цени в сайта са с включено ДДС