Продукти

Търсене

Facebook Like Box

Търсени думи

За Нас

За насbioargan_kare_200201.jpg

Ние сме директен вносител от Мароко на 100% натурално Био арганово масло с високо качество.

Ние сме млад, амбициозен екип, който вярва в силата и необходимостта от Натуралното. Ние вярваме, че все повече хора ще се обръщат към здравословен и природосъобразен начин на живот и мислене. Да живеем натурално означава не просто да използваме чисти натурални продукти, а да мислим "натурално". 

Нашата фирма "Биохерба Р" ЕООД се занимава с производство, внос и търговия на билкови, здравословни и натурални продукти за козметични и хранителни цели. От 2012г. "Биохерба Р"ЕООД внася и дистрибутира чистото 100% натурално био Арганово масло с високо качество и добра цена "БиоАрган".

Когато за първи път пробвахме натурално био Арганово масло, ние просто се влюбихме в ефекта на "течното злато" върху косата и кожата ни. Тогава открихме фирма в Мароко, която произвежда арганово масло с прекрасно качество и съобразно всички изисквания за натурална, био и fair-trade продукция. Внесохме техни продукти, харесаха ни много и сега сме директен вносител на аргановото масло.

Ние предлагаме на Едро и на Дребно 100% чисто натурално & био арганово масло "БиоАрган"с отлично качество и на наистина добри цени.

Всички наши продукти и повече за нас може да научите на www.bg.bio-herba.com

bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!

НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!

 


 

Партньорство с нас!

Ние сме готови да работим с всички, които вярват в силата на чистото 100% Натурално Био арганово масло. Свържете се с нас и ние с удоволствие ще Ви изпратим оферта с цените на Едро и на Дребно на аргановото масло "БиоАрган".

kapka_arganoil_4659.jpgАко Вие работите или сте собственици на Аптека, Фризьорски салон, Магазин за Био/ Здравословни/ Натурални продукти, Студио за красота, Студио за масажи,  ще се радваме да се свържете с нас, за да получите специалната ни оферта, съобразена с нуждите на Вашия бизнес. Освен нашите продукти ние ще ви подарим и красиви брошури с полезна информация и съвети, свързани с аргана.

 kapka_arganoil_4659.jpgА ако станете наши Дистрибутори за Вашия град ние ще Ви предложим наистина специални условия за работа.

Свърежете се с нас на  www.bg.bio-herba.com

bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!

 


 

Живей  Натурално!naturalno_153150.jpg

 

Научете се да се доверявате на Чистата храна и Натуралната козметика. "Използвайте" живата енергия на на изцяло натуралните продукти за красота, храна, почистване. 

Учените са констатирали, че съвременните продукти за грижа за кожата съдържат повече от 10 000 елемента, които са продукти на химическата индустрия.

Освен това всеки възрастен американец (при нас, европейците положението е сходно) ежедневно има контакт средно с над 200 опасни химикали, посредством употребата на балсам за устни, парфюми, шампоани, слънцезащитни продукти и т.н.

Всички те се абсорбират от нашата кожа (която не бива да забравяме, че е най-големият човешки орган) и проникват в човешкия организъм, точно както биха проникнали в тялото ни ако бяха... изядени. Затова нашият съвет е

За здраве и естествена красота живей Натурално!

Именно така ще избегнете всички странични ефекти и натрупвания на химически, токсични, канцерогенни, продукти на нефтената индустрия и други вредни за тялото ни примеси, характерни за продуктите, които не са с естествен произход. Бъдете близо до Природата и ще се усетите витализирани и заредени с натурална енергия от Природата. Така ще възвърнете натуралната си свежест, енергия, здраве и красота.

А за да се насладите на пълната сила на аргана върху красотата и здравето си използвайте 100% натурално, студено пресовано, Био арганово масло без добавки, аромати и химически добавки в процеса на добиването му.

 

bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!


 Документи, Анализи

 Всички сертификати на фирма "Биохерба Р" ЕООД, вкл. и за БИО продукция, може да откриете на www.bg.bio-herba.com

СЕРТИФИКАТ ЗА ОРГАНИЧНА ПРОДУКЦИЯ - СЪГЛ. ЕС РЕГЛАМЕНТ 834/2007, СЕРТИФИЦИРАЩ ОРГАН IMC, ИТАЛИЯ

 

Certificat-organic3.jpg

 

ФАКТИ И АНАЛИЗИ

 

Fact-Sheet-bioargan.jpg

 

Fact-Sheet-bioargan1.jpg

 

ИЗСЛЕДВАНИЯ И АНАЛИЗИ

 

Fact-Sheet-bioargan2.jpg

 

bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!

 


 

 

Статии, Рекламни материали

В-к "Преса", 18 август 2012г.

argan_vestnik_presa.jpg

 

В-к "Седмичен труд", 12 септември 2012г.

argan_vestnik_sedmichentrud.jpg

 

Листовка БИОАРГАН

Очаквайте скоро...

Картонче БИОАРГАН

Очаквайте скоро...

 

bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО! 

 

 

 

Всички цени в сайта са с включено ДДС