Продукти

Търсене

Facebook Like Box

Търсени думи

Медиите за Аргановото масло

Аргановото масло в различните МЕДИИstatii_medii_bbc_200146.jpg

Преди около 15-тина  години в резултат на някои научни изследвания светът разбра за лечебната и anti-aging сила на аргана. Аргановото масло вече не е достъпно само за тези, които посещават спа-центровете на Мароко. В резултат на многобройни публикации и телевизионни предавания светът научи за 100% натуралното "универсално" средство за здраве и красота.

The New York Times

"Възстановяващ и забавящ стареенето ефект .... най-новото чудо в света на индустрията на красотата"

(в. New York Times,статията "Течното злато на Мароко", м.ноемри 2007г. )statii_medii_200116.jpg

BBC

"Аргановото масло има невероятен ефект върху сухата коса. И не само, че действа, но и е обвързан с еко-съзнанието и опазването на околната среда, както и с женските права."

Електронно издание за жената - Edna.bg

"То регулира кръвното, балансира холестерола, подпомага функциите на черния дроб, стимулира клетъчния обмен и подобрява междуклетъчния материал. Редица специалсти даже са на мнение, че аргановото масло е в пъти по-добро отекстра върджин зехтина.Освен това то е богато на витамин Е, който от своя страна е сред най-ефикасните познати до момента антиоксиданти. Аргановото масло ще подобри цялостния вид на кожата ви, ще я предпази от стареене, освен това действа силно противовъзпалително и лекува акне, екземи, лишеи, псориазис и рани от изгарания." 

(www.edna.bg/zdravoslovno/bio/arganovo-maslo-izvor-na-zdrave-i-krasota-4174971, ст. Арганово масло - извор на здраве и красота)

Elle Magazine 

"Последните проучвания доказаха, че аргановото масло съдържа редица полезни за кожата съставки.... като например Витамин Е, който е 3 пъти повече, отколкото в чистия зехтин!"

(сп. Elle; May 2008) 

People Magazine

"Аргановото масло - този ултра подхранващ натурален продукт печели всички от Мароко до червените килими на Холивуд "

(сп. People Magazine, Beauty Watch – Trend Spotting, м.юли 2010г)

National Geographic

"От векове местните (Берберите) извличат масло от ядките. Те го използват за подхранване на кожата, на косата и за лечение на болести като акне.... Както учените установиха то е изключително богато на антиоксиданти и на здравословни мастни киселини.." 

(сп. National Geographic, м. ноември 2009)

Vogue Magazine

"Течното злато - ценното масло .... новия звезден продукт, както  в грижата за  възстановяването и красотата  на кожата, така и в здравословната Гурме кухня"

(сп.Vogue, Германия, м.ноември 2007 и м.юли 2008)

Prevention Magazine

"Високата концентрация на есенциални мастни киселини и на Витамин Е - две от най-важните съставки за красива кожа, обяснява и силното действие на аргана по отношение на кожата. "Тези две съставки помагат на кожата да се запази хидратирана и я предпазват от загубата на влага" - твърди Никита Уилсън, козметик от компания в Ню Джърси."

(Prevention Magazine: WebMD Feature, Август 2008г.

Bellasugar

"Маслото е "пълно" с антиоксиданти. То е прекрасно за кожата и косата. А освен това то се абсорбира много по-бързо от маслото от авокадо или от маслото от кайсии."

(10 Beauty Secrets From Across The Globe: Юли 26, 2011)

MindBodyGreen

"Аргановото масло е с високо съдържание на натурален сквален. Скваленът има химически прилика със себума, произведен от човешката кожа. Нашата кожа е и нашата преграда и защита срещу замърсяванията и влиянията на околната среда. Кожата също като нашето тяло се нуждае да бъде подхранена, за да остане здрава. Аргановото масло има противовъзпалителни свойства и действа чудодейно за омекотяването на кожата."

(Soaking Up Argan Oil in Casablanca; By Derek Beres, Август, 2011)

Albuquerque

"Известно още като "течното злато", аргановото масло е едно от най-екзотичните, редки и полезни масла на планетата. Този натурален продукт се среща само в щгозападните части на Мароко и местните (бербери) познават свойствата му от векове."

(Albuquerque, юни 2008г.)

media_bioargan1.jpgmedia_bioargan_11458.jpgmedia_bioargan_12558.jpgmedia_bioargan_14754.jpgmedia_bioargan_18055.jpgmedia_bioargan_7466.jpg

bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!

Всички цени в сайта са с включено ДДС