Продукти

Търсене

Facebook Like Box

Търсени думи

Вече може да откриете в нашия сайт и билкови лечебни тинктури, произведени от българска фирма, специализирана в производството на биосертифицирани билкови продукти, билкови тинктури, семена, храни и др.


 

 

Арганово масло - Здраве & Красота от Природата

Аргановото масло е 100% натурален източник на красота. Всяка капка от ценното масло е прекрасен еликсир за кожата, косата и ноктите, независимо от техния тип. 

kapka_arganoil_4659.jpg"People Magazin" - "Аргановото масло - този ултра подхранващ натурален продукт печели всички от Мароко до червените килими на Холивуд "(сп. People Magazine, статия Beauty Watch – Trend Spotting, м.юли 2010г.

kapka_arganoil_4659.jpg"The New York Times" - "Възстановяващ и забавящ стареенето ефект .... най-новото чудо в света на продуктите за красота" (в. New York Times,статия "Течното злато на Мароко", м.ноемри 2007г.)za_lechenie_na_kozhata.jpgza_krasivi_уstni_101172.jpg

kapka_arganoil_4659.jpg"National Geographic" - "От векове местните (Берберите) извличат масло от ядките. Те го използват за подхранване на кожата, на косата и за лечение на болести като акне.... Както учените установиха то е изключително богато на антиоксиданти и на здравословни мастни киселини.." (сп. National Geographic, м. ноември 2009) 

kapka_arganoil_4659.jpg"Vogue Magazine" - "Течното злато - ценното масло .... новия звезден продукт, както  в грижата за  възстановяването и красотата на кожата, така и в здравословната Гурме кухня"(сп. Vogue, Германия, м.ноември 2007 и м.юли 2008г.)za_zdrave101172.jpgza_masazhi101172.jpg

 

Въпреки, че Аргановото масло е едно от най-скъпите и ценени масла в света,всъщност когато купувате натурално арганово масло,вие спестявате пари,защото няма нужда да купувате различните продукти,които то може да замести с успех, като:

 

Крем/ серум за лице против бръчки, Околоочен крем,  Маска/ балсам за подхранване на косата, балсам срещу цъфтене на косата, балсам за "укротяване" на хвърчаща коса, Балсам/ маска за устни, Крем за пети, Крем за груба кожа, Подхранващ серум за заздравяване на ноктите, Серум за омекотяване на кожичките, Крем за лечение на акне, екзема, псориазис, варицела, рани, стрии, белези (от операции и др.)

 

С натуралното био арганово масло само с един "универсален" продукт за красота, вие ще имате прекрасен ефект върху цялото си тяло - от главата до петите.

bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!


 

Защо се нарича "Течното злато" на Мароspa_148114.jpgко

"Златното" масло се добива от непознатото у нас арганово дърво, което расте само в югозападните части на Мароко. Аргановото дърво се нарича "дърво на живота". То е и дърво-символ на Мароко. Аргана е високо около 10 метра дърво, с много дълбока коренова система, здраво стъбло и красива широка корона. Расте в полу-пустинни области. Днес аргановите дървета се приемат за застрашен вид. Затова областта от 8600 кв.км., където те растат, е защитена от ЮНЕСКО. И въпреки това тази област намалява с 500 кв.км. всяка година...

Маслото от плодовете на мароканската аргания се счита за едно от най-ценните и скъпи масла в света.

bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!


 

За ползите от натуралното Арганово масло spa7_148114.jpg

"Когато за пръв път открих аргановото олио аз го взех в Англия, за да  го изследвам. И открих, че аргановото масло е удивително богато на витамин Е. Освен това то съдържа и онези толкова интересни фитостероли, които действат прекрасно на съединителната тъкан. И както се убедих от собствен опит аргана действа и при един труден за преодоляване процес, а именно - загубилата блясък и свежест кожа.", това споделя в интервю за в."New York Times" Лиз Ърли, създателката на известна био сертифицирана козметична линия.

А ползите от употребата на натуралното Био арганово масло са наистина много:

  • Възстановява сухата, уморена Кожа 
  • Има чудодеен ефект върху Kосата
  • Намалява Бръчките     
  • Стриите и Белезите избледняват    
  • Лекува Екзема/ Акне/ Псориазис/ Варицела
  • Омекотява грубата и напукана Kожа
  • Подсилва Ноктите и омекотява Kожичките
  • Заздравява Рани и Изгаряния
  • Забавя процеса на стареене на Кожата

Използването на натурално Арганово масло е истинско удоволствие. То е леко и ефирно, в сравнение с другите масла за кожа. Абсорбира се бързо и не е мазно. То не запушва порите, а напротив - действа благотворно при акне, преборва недостатъците и проблемите на кожата. 

А най-важното - напълно променя уморената, суха, състарена кожа, като й придава изискан и сияещ вид, със значително по-малко бръчки.

bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!


 

Аргановото масло е рядко, ценно и със силно действиspa2_148114.jpgе

То е познато вече повече от три хилядолетия при борбата с редица кожни проблеми. Аргановото масло се използва  от мароканските жени за красива и млада кожа, за жизнена и здрава коса, за здрави нокти и за лечение на акне, екзема, варицела, псориазис, стрии, белези

За производството на 1 литър арганово масло е необходим около 48 часа ръчен труд, а на аргановото дърво "отнема" един пълен сезон, за да изхрани ядките, необходими за около 1 литър от ценната течност.

bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!


 

Феномен в света на продуктите за Здраве & Красотаspa4_148114.jpg

Преди петнайсетина години едно от най-редките и ценни масла, което се извлича от ядките на Аргановото масло, получи признание по целия свят. То беше обявено от мнозина за новия феномен в света на продуктите за здраве и красота.

И всички полезни качества на аргановото масло се обясняват чрез химическия му анализ - то е богато на ненаситени мастни киселини(Омега-6 и Омега-3 киселини), антиоксиданти, полифеноли, противосъстаряващи витамини F и Е (съдържание  на 200% повече от количеството на вит.Е в зехтина). Резултатите от научните изследвания и безспорния му ефект за красотата и здравето го превръщат във високо ценен продукт.

bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!


 

Аргановото масло - едно натурално "универсално" средство за красотаkapka.jpg

Истинско удобство е, че аргановото масло е полезно практически за всичко, свързано с естетическия външен вид - от главата до петите.

Той практически може да се полага върху всички части от тялото ви -  лице, ръце, крака, коса и скал, нокти, пети, лакти и колене - цялото ви тяло ще бъде с подхранена и възстановена кожа, ще бъде излекувано от редица кожни проблеми като акне, екзема, псориазис, стрии, белези (от шарка, операции), а косата ще придобие здрав и жизнен вид.

Освен това аргановото масло е подходящо за всички видове кожа и коса, и практически няма противопоказания за ежедневната му употреба.

И само да напомним - за оптимални резултати използвайте аргановото масло в неговата 100% чиста натурална форма.

 bioargan.bg - 100% НАТУРАЛНО БИО АРГАНОВО МАСЛО. ЖИВЕЙ НАТУРАЛНО!

Всички цени в сайта са с включено ДДС